Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

45. Infektioidentorjuntapäivät (ent. Sairaalahygieniapäivät)  10.-11.3.2020

Täällä pääset rekisteröitymään

Osallistujaksi infektioidentorjuntapäiville

Osallistujaksi Hygieniahoitajien neuvottelupäiville sekä

Näytteilleasettajaksi Infektioidentorjuntapäiville

 

Rekisteröityminen tästä linkistä
https://ilmo.contio.fi/ffconference/main.aspx?id=203

 

Tervetuloa!

Rekisteröitymisaika:

Ilmoittautuminen koulutuspäivien osallistujaksi on avoinna 1.11.2019-24.2.2020. Voit maksaa rekisteröitymisen suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla (10 € laskutuslisä lisätään hintaan). Rekisteröinti on sitova.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on avoinna 1.11.2019-17.2.2020. Voit maksaa rekisteröitymisen suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla (10 € laskutuslisä lisätään hintaan). Rekisteröinti on sitova.

 

Infektioidentorjuntapäivien ja Hygieniahoitajienneuvottelupäivien tietosuoja

Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä tiedotuksessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry (ent. Suomen Sairaalahygieniayhdistys ry). Tietojen käsittelijä on Konffa Oy. Huomioithan, että mikäli et hyväksy tietosuojakäytäntöjämme, emme voi EU-lain mukaan lähettää sinulle mitään tietoja konferenssista.

 

Infektioidentorjuntapäivien ja hygieniahoitajien neuvottelupäivän peruutusehdot/ rekisteröinti

Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen tehdään jälkikäteen muutoksia, peritään siitä 10 € suuruinen maksu.

Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Ennen 4.2.2020 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50 € toimistomaksu vähennetään). 4.2.2020 jälkeen palautuksia ei tehdä.

Ilmoittautuneen estyessä saapumasta kongressiin voi toinen henkilö samaisesta organisaatiosta osallistua tehdyn rekisteröinnin hinnalla, jolloin ilmoitukset muutoksesta tulee tehdä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi.

Force Majeure: Terveydellisistä syistä tapahtuvien peruutusten osalta voidaan maksettu rekisteröitymismaksu palauttaa kokonaisuudessaan (50€ toimistomaksu vähennetään). Peruutuksesta tulee ilmoittaa osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Sairauslomatodistus on esitettävä peruutuksen yhteydessä.

 

Näytteilleasettajien peruutusehdot

Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen tehdään jälkikäteen muutoksia, peritään siitä 10 € suuruinen maksu.

Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Ennen 22.1.2020 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50 € toimistomaksu vähennetään).

22.1.2020 jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta. Kustakin peruutuksesta veloitetaan toimistomaksu 50 €.