Infektioidentorjuntapäivät 2023

48. Infektioidentorjuntapäivät 14.-15.3.2023 Seinäjoella

Tervetuloa Infektioidentorjuntapäiville! Ilmoittautuminen on päättynyt 7.3.

48. Infektioidentorjuntapäivät 14.-15.3.2023 järjestetään live-koulutuksena Seinäjoella. Koulutuspaikka on Frami, Kampusranta 9 B, Seinäjoki. Tule Framille, pääset esille | Frami | Frami.fi

Tutustu alustavaan ohjelmaan

Ohjelma sisältää infektioidentorjunnan kuumia aiheita, kuten hyödyllistä tietoa infektioidentorjunnan omavalvonnasta sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä, ajankohtaista oppia hoito- ja hoivaympäristön infektioidentorjunnan haasteista ja uusista ratkaisuista, pientoimenpiteiden aseptiikasta, ihmisen ja eläimen pureman aiheuttamista infektioista ja uutisia epidemiarintamalta.

Osallistumismaksut

  • Jäsenhinta 320,00 € / 2 pv
  • Ei jäsen 350,00 € /2 pv

Osallistumismaksu (alv 0 %) sisältää kahden päivän koulutusohjelman ja ohjelmaan merkityn tarjoilun. Osallistuminen illalliselle sisältyy kahden koulutuspäivän hintaan. Illallinen tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä (sitova ilmoittautuminen). Ilmoittaudu 7.3. mennessä.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujalle lähetetään automaattinen vahvistuskirje. Mikäli et saa automaattista vahvistusta sähköpostiisi, pyydämme tarkistamaan, että olet lähettänyt lomakkeen eteenpäin.
Koulutuspäivien lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen. Maksu on mahdollista maksaa myös ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta.

Kutsut näyttelyyn lähetetään näytteilleasettajille sähköpostitse.

Majoitus

Osallistujille on varattu majoituskiintiöt alla olevista hotelleista. Mahdollinen kuljetus illalliselle järjestetään näistä hotelleista. Kuljetuksesta tiedotetaan erikseen ennen koulutuspäiviä.

Original Sokos Hotel Lakeus (Torikatu 2, Seinäjoki )
*Yhden hengen standard-luokan huone 125 € / yö / huone
*Kahden hengen standard-luokan huone 145 € / yö / huone

Original Sokos Hotel Vaakuna ( Kauppatori 3, Seinäjoki )
*Yhden hengen standard-luokan huone 125 € / yö / huone
*Kahden hengen standard-luokan huone 145 € / yö / huone

Varaustunnus: BSITY
Varaukset netistä: https://www.sokoshotels.fi/fi/seinajoki
Tai suoraan hotellista:
Original Sokos Hotel Lakeus puh. 010 7648 000
sähköposti: lakeus.seinajoki@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki puh. 010 7647 000
sähköposti: vaakuna.seinajoki@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hintatarjous on voimassa 2 viikkoa ennen ajankohtaa mennessä tehtyihin varauksiin, eli 27.2.2023 saakka, hotellien varaustilanteen mukaan.

Scandic Seinäjoki ( Kauppakatu 10, SEINÄJOKI )
*Yhden hengen huone (sis. alv) 120 € / yö / huone
*Kahden hengen huone (sis. alv) 140 € / yö / huone

Varaukset netistä:
http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSIT150323
Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSIT150323 myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen.
Puhelinnumero: +358 6 2413 0019
Sähköposti: seinajoki@scandichotels.com

Huoneet ovat varattavissa 27.02.2023 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Huonehinnat sisältävät aamiaisen ja alv. Myös muita huonetyyppejä saatavilla kaikista hotelleista erikoishintaan; kysy suoraan hotellista.

Infektioidentorjuntapäivien peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuspäiville on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua koulutuspäiville tulee ilmoittaa viipymättä kirjallisesti osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi.

Peruutus on mahdollinen 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta 31.1.2023 saakka. Toimistokulu 50 € veloitetaan peruutuksen yhteydessä osallistumismaksun hyvityksessä. Tammikuun jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100 %. Muutoskulut rekisteröitymisen jälkeen 15 € / muutos.

Ilmoittautuneen estyessä osallistumasta koulutuspäiville ja tilalle osallistuu toinen henkilö organisaatiosta: pyydämme ilmoittamaan uuden osallistujan henkilötiedot ilmoittautumislomakkeen kautta ja ilmoittamaan ”lisätiedot -kentässä” henkilövaihdoksesta. Nimenmuutoksen kulut ovat 50 € (hyvityslasku ja uusi lasku).

Infektioidentorjuntapäivät ja tietosuoja
Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Ilmoittautumalla koulutuspäiville, hyväksyt koulutuspäivien-tiedotteiden vastaanottamisen.

Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry ja tietojen käsittelijänä Kokouspalvelu ELEN ky.

Mikäli osallistut koulutuspäivän aikana chat/viestiseinä-keskusteluun, näkyy nimesi ko. keskustelussa. Ilmoittautumalla hyväksyt näiden tietojen näkymiseen muille osallistujille koulutuspäivän aikana.

Tervetuloa koulutuspäiville!

Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry

Kirsi Skogberg, puheenjohtaja ja Anna Hanttu, kongressipäällikkö