47. Infektioidentorjuntapäivä 16.2.2022

Koulutuspäivä on onnistuneesti järjestetty. Saat sähköpostiisi tiedon, kun koulutuspäivän tallenne on katsottavissasi (30.4.22 asti). Tallenne sisältää ennakkotiedosta poiketen myös Tuula Karhumäen kunnialuennon.

Koulutuspäivä järjestetään verkkokoulutuksena, tervetuloa!

47. virtuaaliset Infektioidentorjuntapäivät 16.2.2022 järjestetään live-lähetyksenä Helsingin WanhastaSatamasta. Ohjelma sisältää infektioidentorjunnan kuumia aiheita, kuten mikrobilääkkeiden käytön ohjausta, epidemiakuvauksia ja tietoa vierasesineinfektioista. Luennoijat ovat jälleen Suomen huippuasiantuntijoita!

Koulutuspäivään ovat tervetulleita osallistumaan kaikki infektioiden torjunnan ammattilaiset niin sairaala-, hoiva- kuin avopuolelta sekä lisäksi kaikki infektioiden torjunnasta kiinnostuneet.

Infektioidentorjuntapäivän laadukkaan koulutusohjelman löydät täältä: Ohjelma

Osallistumismaksu
Koulutuspäivän osallistumismaksu 125€ (alv 0 %)/ SITY ry:n jäsen ja 180€ (alv 0%) ei jäsen. Osallistumismaksun hintaan sisältyy koulutusohjelma streamattuna klo 08.30-16.00 sekä oikeus koulutuspäivän tallenteen katsomiseen 30.4.2022 saakka.
Koulutuspäivä lähetetään suorana Wanhasta Satamasta. Osallistuminen tapahtuu etänä omalta koneelta. Osallistuja saa muutamaa päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääsee seuraamaan suoraa lähetystä. Varmistathan etukäteen, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme esim. Chromen, Mozilla Firefoxin, käyttöä.
Jos COVID-19-pandemiatilanne kiihtyy ja kokoontumisrajoituksia tulee voimaan, SITY ry pidättää oikeuden koulutuspäivän esitysmuodon muutokseen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä. Osallistumislinkki on henkilökohtainen.

Ilmoittautumislinkki on avoinna 6.2.2022 saakka. Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Voit maksaa osallistumismaksun rekisteröitymisen yhteydessä joko verkkopankin kautta tai luottokortilla (Paytrail) tai pyytää laskun. Laskutuslisä 12,40 €/lasku. Laskun uudelleen kirjoitus virheellisesti ilmoitetusta laskutusosoitteesta johtuen, palvelumaksu EUR 15,00.

Infektioidentorjuntapäivä ja tietosuoja
Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Ilmoittautumalla koulutuspäivään, hyväksyt koulutuspäivä-tiedotteiden ja osallistumislinkin vastaanottamisen.
Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry ja tietojen käsittelijänä Kokouspalvelu ELEN ky.
Mikäli osallistut koulutuspäivän aikana chat/viestiseinä-keskusteluun, näkyy nimesi ko. keskustelussa. Virtuaalikokouksissa on mahdollisuus osallistujan nimen näkymiseen muille osallistujille. Ilmoittautumalla hyväksyt näiden tietojen näkymiseen muille osallistujille koulutuspäivän aikana.
Ilmoittautumislomakkeella on mahdollista antaa hyväksyntä tulevien koulutuspäivien tiedottamiseen.

Infektioidentorjuntapäivän peruutusehdot
Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua virtuaaliseen koulutuspäivään pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi.

Kuluton peruutus on mahdollinen 7 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Sen jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100 %. Muutoskulut rekisteröitymisen jälkeen EUR 15,00/muutos.
Toimistokulu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Koulutuspäivän tallenne katsottavissa 30.4.2022 saakka.

Ilmoittautuneen estyessä osallistumasta koulutuspäivään ja samasta organisaatiosta toinen henkilö osallistuu tilalla: pyydämme ilmoittamaan uuden osallistujan henkilötiedot ilmoittautumislomakkeen kautta ja ilmoittamaan” lisätiedot -kentässä” henkilövaihdoksesta.

Tervetuloa mukaan koulutuspäivään!

Suomen Infektioidentorjuntayhdistys ry

Kirsi Skogberg Puheenjohtaja
Jaana-Marija Lehtinen Kongressivastaava