Näytteilleasettajat

47. Infektioidentorjuntapäivä 16.2.2022

Tervetuloa Infektioidentorjuntapäivään!

47. virtuaaliset Infektioidentorjuntapäivät 16.2.2022 järjestetään live-lähetyksenä Helsingin Wanhasta Satamasta. Ohjelma sisältää infektioidentorjunnan kuumia aiheita, kuten mikrobilääkkeiden käytön ohjausta, epidemiakuvauksia ja tietoa vierasesineinfektioita. Luennoijat
ovat jälleen Suomen huippuasiantuntijoita!

Koulutuspäivän streamauksesta ja esityksistä tehdään myös tallenne, joka on osallistujien katsottavissa 30.4.2022 saakka.

Koulutuspäivä toteutetaan virtuaalisella verkkoalustalla, johon yrityksillä on mahdollisuus ostaa mainospaikka.

Mainospaikan hinta koulutuspäivän verkkoalustassa

Yrityksen logo EUR 500,00 (ALV 0%)
Hintaan sisältyy yrityksen logon lisääminen koulutuspäivän verkkosivualustalle (landing page) sekä kahden henkilön osallistuminen koulutuspäivään ja mahdollisuus tallennettujen luentomateriaaleiden katseluun tallenteelta. Lisähenkilöt voivat osallistua koulutuspäivään maksamalla osallistumismaksun,
EUR 125,00/hlö jäsen ja EUR 180,00/hlö ei-jäsen. Illallista ei päivän yhteydessä järjestetä.

Mainospaikan koulutuspäivään voi varata tästä linkistä viimeistään 15.12.2021 mennessä. Osallistujien henkilötietojen ilmoittaminen koulutuspäivään saman linkin kautta viimeistään 21.1.2022 mennessä. Logon pyydämme toimittamaan Kokouspalvelu ELENiin viimeistään perjantaihin 14.1.2022 mennessä.

Mainospaikkamaksu ja lisähenkilöiden osallistumismaksut laskutetaan heti 1.1. 2022 jälkeen. Laskutusta varten pyydämme toimittamaan mahdollisen PO-numeron tai muun viitteen laskulle 15.12.2021 mennessä. Maksuehto 14 pv/netto, laskutuslisä 12,40€. Laskuttaja Kokouspalvelu ELEN ky. Mainospaikan voi maksaa myös ilmoittautumisen yhteydessä linkin kautta luottokortilla (Paytrail).

COVID-19 Pandemian kiihtyessä ja kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa, pidättää SITY ry oikeuden koulutuspäivän esitysmuodon muutokseen.

Infektioidentorjuntapäivän tietosuoja

Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, organisaatio, sähköposti-osoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä tiedotuksessa. Rekisterinhaltija ja ylläpitäjä on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry, SITY ry. Tietojen käsittelijä on Kokouspalvelu ELEN ky.
Virtuaalikokouksessa osallistujan nimitiedot (ja mahdollisesti sähköpostitiedot) näkyvät muille osallistujille. Osallistumalla virtuaalikokoukseen, hyväksyt ym. tietojen näkymisen muille osallistujille.

Infektioidentorjuntapäivää koskevat peruutusehdot

Mainospaikan varaus ja ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisista muutoksista tai peruutuksesta pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä Kokouspalvelu ELENille, sähköpostiosoite: infektioidentorjuntapaivat@elen.fi

Mainospaikan peruutukset ilmoittautumisen jälkeen: toimistokulut EUR 50,00 7 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Sen jälkeen tulleista peruutuksista on SITY ry oikeutettu perimään koko mainospaikan maksun ja peruutuskulut 100 %. Muutoskulut EUR 50,00/muutos.

Lisätiedot ja asiakaspalvelu yrityksille:

Kokouspalvelu ELEN ky
Yhteyshenkilö Pia Sihvonen
Asiakaspalvelu puhelimitse arkisin klo 9:00-17:00 numerossa 010 235 1120.
sähköposti infektioidentorjuntapaivat@elen.fi ja registration@elen.fi
Y-tunnus 2484125-0

Lämpimästi tervetuloa koulutuspäivään!

Suomen Infektioidentorjuntayhdistys ry

Kirsi Skogberg Puheenjohtaja
Jaana-Marija Lehtinen Kongressivastaava