Infektioidentorjuntapäivät 2020

Infektioidentorjuntapäivien peruutusehdot/rekisteröinti

Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen tehdään jälkikäteen muutoksia, peritään siitä 10 € suuruinen maksu.

Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Ennen 4.2.2020 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50 € toimistomaksu vähennetään). 4.2.2020 jälkeen palautuksia ei tehdä.

Ilmoittautuneen estyessä saapumasta kongressiin voi toinen henkilö samaisesta organisaatiosta osallistua tehdyn rekisteröinnin hinnalla, jolloin ilmoitukset muutoksesta tulee tehdä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi.

Force Majeure: Terveydellisistä syistä tapahtuvien peruutusten osalta voidaan maksettu rekisteröitymismaksu palauttaa kokonaisuudessaan (50€ toimistomaksu vähennetään). Peruutuksesta tulee ilmoittaa osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Sairauslomatodistus on esitettävä peruutuksen yhteydessä.

Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä tiedotuksessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry (ent. Suomen Sairaalahygieniayhdistys ry). Tietojen käsittelijä on Konffa Oy. Huomioithan, että mikäli et hyväksy tietosuojakäytäntöjämme, emme voi EU-lain mukaan lähettää sinulle mitään tietoja konferenssista.