Infektioidentorjuntapäivät 2021

46. Infektioidentorjuntapäivä 23.3.2021
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan virtuaalikoulutuspäivään!

46. virtuaaliset Infektioidentorjuntapäivät 23.3.2021, live-lähetyksenä Finlandiatalolta! Ohjelma sisältää mm. sekä tositarinoita että ajankohtaista tietoa COVID-19-epidemian torjunnasta ruotsalaisen puhujan kera, päivityksen suojainten käytöstä ja laatumittareista.

Koulutuspäivään ovat tervetulleita osallistumaan kaikki infektioiden torjunnan ammattilaiset niin sairaala-, hoiva- kuin avopuolelta sekä lisäksi kaikki infektioiden torjunnasta kiinnostuneet.

Koulutus on hyväksytty teoriakoulutukseksi useaan eri erikoislääkärikoulutukseen. Katso lisätiedot linkistä https://www.kopi.fi/training/420.

Infektioidentorjuntapäivän laadukkaan koulutusohjelman löydät täältä: Ohjelma

Osallistumismaksu

Koulutuspäivän osallistumismaksu 100 € (alv 0 %)/ SITY ry:n jäsen ja 150€ (alv 0%) ei jäsen. Osallistumismaksun hintaan sisältyy koulutusohjelma streamattuna klo 08.30-16.00 sekä oikeus koulutuspäivän tallenteen katsomiseen 30.6.2021 saakka.

Koulutuspäivä lähetetään suorana Finlandia-talolta. Osallistuminen tapahtuu etänä omalta koneeltasi. Osallistuja saa muutamaa päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääsee seuraamaan suoraa lähetystä. Varmistathan etukäteen, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme esim. Chromen käyttöä. COVID-19 Pandemian kiihtyessä ja kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa, pidättää SITY ry oikeuden koulutuspäivän esitysmuodon muutokseen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä (älä käytä Internet Explorer selainta) Osallistumislinkki on henkilökohtainen.

Ilmoittautumislinkki on avoinna 16.3.2021 saakka. Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Voit maksaa osallistumismaksun rekisteröitymisen yhteydessä joko verkkopankin kautta tai luottokortilla
(Paytrail) tai pyytää laskun. Laskutuslisä 12,40 €/lasku.

Infektioidentorjuntapäivä ja tietosuoja

Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Ilmoittautumalla koulutuspäivään, hyväksyt koulutuspäivä-tiedotteiden ja osallistumislinkin vastaanottamisen.

Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry ja tietojen käsittelijänä Kokouspalvelu ELEN ky.

Mikäli osallistut koulutuspäivän aikana chat/viestiseinä-keskusteluun, näkyy nimesi ko. keskustelussa. Virtuaalikokouksissa on mahdollisuus osallistujan nimen näkymiseen muille osallistujille. Ilmoittautumalla hyväksyt näiden tietojen näkymiseen muille osallistujille koulutuspäivän aikana.

Ilmoittautumislomakkeella on mahdollista antaa hyväksyntä tulevien koulutuspäivien tiedottamiseen.

Infektioidentorjuntapäivän peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua virtuaaliseen koulutuspäivään pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi.

Kuluton peruutus on mahdollinen 7 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Sen jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100 %. Muutoskulut rekisteröitymisen jälkeen EUR 15,00/muutos. Toimistokulu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Koulutuspäivän tallenne katsottavissa 30.6.2021 saakka.

Ilmoittautuneen estyessä osallistumasta koulutuspäivään ja samasta organisaatiosta toinen henkilö osallistuu tilalla: pyydämme ilmoittamaan uuden osallistujan henkilötiedot ilmoittautumislomakkeen kautta ja ilmoittamaan” lisätiedot -kentässä” henkilövaihdoksesta.

Tervetuloa mukaan koulutuspäivään!

Suomen Infektioidentorjuntayhdistys ry

Kirsi Skogberg
Puheenjohtaja
Jaana-Marija Lehtinen
Kongressivastaava