Toinen pohjoismainen infektioidentorjunnan seminaari ja webinaari / 2nd Nordic Seminar in Infection Control 18.-21.9.2023

Julkaistu

Göteborissa, Ruotsissa  järjestetään toinen pohjoismainen infektioidentorjunnan seminaari ja webinaari 18.-21.9.2023. Koulutuksen järjestäjä on Göteborgin yliopisto pohjoismaisen ministerineuvoston tuella.

Koulutuspäivien tavoitteena on tukea pohjoismaista tutkimusyhteistyötä infektioidentorjunnan alalla. Seminaari on osallistujille maksuton, mutta vastaat itse matkoista ja majoituksesta.

Mikäli haluat päästä kertomaan seminaarissa tutkimusprojektistasi ota yhteyttä Rune Anderssoniin viimeistään 15.6.23 mennessä. Lisätietoja saat myös Outi Lyytikäiseltä.

Seminaariaikataulu

  • Aamupäivien ohjelma klo 9.00-13.00 (huom. tunnin aikaero) seurattavissa myös webinaarina, jokaisena seminaaripäivänä.
  • Iltapäivän ohjelma 18.-20.9. on vain läsnäolijoilla ja  21.9. ohjelmaa on vain aamupäivällä.

Alustava ohjelma löytyy verkkosivuilta. Ohjelmassa fokucus moniammatillisuudessa ja teemoina mm. terveystaloustiede, antropologia ja sosiologia.

Seminaarin verkkosivuthttps://www.gu.se/en/biomedicine/2nd-nordic-seminar-on-infection-control

Ilmoittautuminen https://sunet.artologik.net/gu/InfectionControl2023 15.6.2023 mennessä, ei osallistumismaksua, yöpyminen ja matkat omakustanteista. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan minä päivinä seminaarin osallistutaan. Myös webinaariin aamupäiviin tulee ilmoittautua.

Lisätietoja rune.andersson@gu.se, outi.lyytikainen@thl.fi