Jäsenasiat

Yhdistyksen jäsenpalvelua hoitaa jäsensihteeri Ella Mauranen, ella1.mauranen(at)gmail.com. Yhteydenotot sähköpostilla tai sähköisellä palautelomakkeella. Yhteys- tai jäsentietojen muutokset voit tehdä itse jäsensivujen kautta.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN:

Täytä lomake huolella. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Jäsenmaksu on 30 € henkilöjäseniltä ja 350 € kannatusjäseniltä.

HUOM! Valitse laskutustavaksi mieluummin sähköposti tai e-lasku. Paperisesta jäsenmaksun laskusta perimme 3€ laskutuslisän ja maksumuistutuksesta 5 €. Jos toista maksumuistutusta ei
makseta, jäsen erotetaan automaattisesti yhdistyksestä.

Jäsenyys sisältää yhdistyksen lehden, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Henkilöjäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea apurahoja ja osallistumismaksu koulutuspäiville on edullisempi.

Lähetämme jäsenille satunnaisesti uutiskirjeitä. Voit perua uutiskirjeen lähettämällä sähköpostia ella1.mauranen(at)gmail.com tai sähköisellä palautelomakkeella. 

Sähköisellä liittymislomakkeella tietosi siirtyvät suoraan nykyaikaiseen FloMembers – jäsenrekisteriohjelmaan. Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.