Näytteilleasettajat

Infektioidentorjuntapäivät järjestetään 10.-11.3.2020 Turun Logomossa. Koulutuspäivien yhteydessä järjestetään näyttely, jossa teillä on mahdollisuus esitellä tuotteitanne ja toimintaanne. Tarjoamme teille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan näytteilleasettajana ja päästä tapaamaan maan johtavia infektioidentorjunnan asiantuntijoita sekä ammattilaisia.

Näyttelytilat ja näytteilleasettajien kokouspäiväpaketit

Näyttelyalueena toimii Turun Logomo street- ja galleria-tilat. Kokouspäivän kahvitukset sekä lounas järjestetään näyttelyn läheisyydessä.

Näyttelyosaston hinta on 1500€ (alv. 0%).

Näytteilleasettajan osallistumismaksuun sisältyy näyttelypaikka (2x2m), kahden henkilön osallistumisoikeus luennoille, kalusteet (pöytä 180cm, kaksi tuolia ja sähköt) sekä kahvi- ja lounastarjoilut kahdelle henkilölle. Mikäli tarvitsette muita laitteita tai kalusteita, olettehan 17.2.2020 mennessä yhteydessä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Illallinen ei sisälly näytteilleasettajan osallistumismaksuun. Näytteilleasettajat voivat ostaa 10.3. järjestettävälle illalliselle illallislipun erikseen hintaan 95€/hlö.

Jos yrityksestä osallistuu enemmän kuin kaksi henkilöä, he voivat ilmoittautua tapahtumaan normaalin osallistumismaksun hinnalla 350€ (2pv), joka sisältää ohjelman lisäksi lounas- ja kahvitarjoilun sekä illallisen.

Näyttelypaikat myydään ja sijoitetaan varausjärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeuden lopullisen paikkajärjestyksen laatimiseen. Katso hallikartta alla.

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelytilan rakentamiseen on varattu aikaa maanantaina 9.3. kello 10:00–16:00. Tämän lisäksi näyttelyä on mahdollisuus valmistella tiistaiaamuna kello 7:30–9:00. Ohjelma alkaa tiistaina kello 9:00 jolloin ständien on oltava valmiita.

Infektioidentorjuntapäivien ja Hygieniahoitajien neuvottelupäivien tietosuoja

Ilmoittautumislomakkeen kautta kerättyjä henkilötietoja (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite) käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä tiedotuksessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinhaltijana on Suomen infektioidentorjuntayhdistys ry (ent. Suomen Sairaalahygieniayhdistys ry). Tietojen käsittelijä on Konffa Oy. Huomioithan, että mikäli et hyväksy tietosuojakäytäntöjämme, emme voi EU-lain mukaan lähettää sinulle mitään tietoja konferenssista.

Näytteilleasettajien peruutusehdot

Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen tehdään jälkikäteen muutoksia, peritään siitä 10 € suuruinen maksu.

Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista. Ennen 22.1.2020 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50 € toimistomaksu vähennetään).

22.1.2020 jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta. Kustakin peruutuksesta veloitetaan toimistomaksu 50 €.